23. veljače 2021.

Marko Žigić: Ne bojimo se nikoga u ovoj ligi

Seniori su već nekoliko tjedana u režimu napornih treninga u sklopu zimskog pripremnog perioda za drugu dionicu natjecanja u Trećoj HNL istok. Neobičan pripremni period diktiraju mjere koje donosi Stožer pa se nadamo i konačnom popuštanju i dozvoli za natjecanje koncem veljače u koje će Zeleni sigurno ući spremni i motivirani u pokušaju očuvanja trećeligaškog statusa.

Od početka pripremnog perioda bilo je teško organizirati rad koji se bazirao na individualnom principu pa su naši treneri radili i po nekoliko treninga dnevno kako bi iskoristili što bolje takvu dozvolu za treniranje. Nakon što je Stožer dopustio treniranje amaterskim klubovima na otvorenom počeo je i svrsishodniji rad s momčadi pri čemu su seniori uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera odigrali i nekoliko trening utakmica.

U žestokom ritmu srijeda-subota suparnici su bili Sesvete i Osijek, Graševina, Bedem, Hajduk Pakrac i Sloga Zdenci. Pobjede su upisane protiv Bedema, Hajduka, Graševine i Sloge dok su porazi ubilježeni protiv Sesveta i Osijeka.

Iznimno sam zadovoljan pripremama, dečki su prihvatili moj način rada i nije bilo neopravdanog izostanka s dosadašnjih aktivnosti što me posebno raduje. Odaziv je bio odličan što nam definitivno mora biti putokaz za dobrim rezultatima. Želja je stabilizirati ekipu i sam klub i što prije doći u mirnije vode, ako to uspijemo povezati koji pozitivan rezultat na samom startu natjecanja bit ćemo sigurno iznenađenje. Jako je bitan ovaj početak i ako startamo s bodovima bit će nam puno lakše u nastavku natjecanja. Podigli smo se kroz ovaj period s nekoliko novih igrača, ja sam uvjeren da će nas taj dobar rad nagraditi jer se sigurno ne trebamo bojati naših suparnika koji su svi pobjedivi posebno na našem terenu u Kutjevu što smo i pokazali pobjedom nad Čepinom i odličnim izdanjem protiv Belišća – izjavio je trener seniorske momčadi Marko Žigić

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Belišće 58
2 Vukovar 1991 54
3 Marsonia 52
4 Đakovo Croatia 49
5 Oriolik 44
6 Slavonija 43
7 Čepin 42
8 Graničar 40
9 Zrinski 39
10 Vihor 35
11 Bedem 33
12 Vuteks Sloga 30
13 NAŠK 29
14 Kutjevo 28
15 Slavonac 25
16 Valpovka 24
17 Slavija 24
18 Sloga 24