24. srpnja 2021.

Novi pripremni test Zelenih je danas u Pakracu

Nogometaši Kutjeva nastavljaju marljivo vježbati i puniti baterije za nove trećeligaške izazove. Novi test vještina, sposobnosti i razine pripremljenosti bit će danas u Pakracu gdje će kutjevačke Zelene ugostiti prijateljski klub iste boje pakrački Hajduk. Prilika je to pokazati treneru Žigiću što i koliko u ovome trenutku mogu naši mladići, prilika je onim iskusnijima potvrditi i utvrditi svoje pozicije, a mlađima pokazati se i nametnuti stručnom stožeru.

Redovite pripremne prijateljske utakmice između ova dva kluba potvrđuju iznimno dobre odnose, a ne tako davno igrali smo i prvenstvene susrete u sklopu Međužupanijske nogometne lige prije prelaska u Treću HNL, a prilika za susret u službenom natjecanju je propala pošto je naš današnji protivnik svoj put u kup natjecanju okončao u Buku.

Razlog više za odigravanje ovoga susreta je dolazak pakračkih dragulja Alena Grafine i Giulijana Pierobona u naše redove pa će se ovaj dvojac imati priliko pokazati kako se snalazi u novom okruženju, ali u dobro poznatom ambijentu pakračkog stadiona. Susret počinje večeras od 18 sati , a našim Zelenima je ovo svojevrsna generalka pred utakmicu županijskog kupa protiv Dinama iz Vidovaca naredne nedjelje na ŠRC Kutjevo.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Marsonia 3
2 Vukovar 1991 3
3 Omladinac Gornja Vrba 3
4 Belišće 3
5 Slavonac 3
6 Zrinski 3
7 Slavija 3
8 Đakovo Croatia 0
9 Kutjevo 0
10 Bedem 0
11 Slavonija 0
12 Vuteks Sloga 0
13 Graničar 0
14 Sloga 0
15 NAŠK 0
16 Darda 0
17 Čepin 0
18 Oriolik 0