4. travnja 2021.

Dižemo se kao Feniks iz pepela

Puno simbolike ima u današnjem Uskršnjem danu koji nas motivira da niti u najtežim životnim trenucima ne klonemo duhom i da se dižemo nakon svakog pada. Svoju osobnu kalvariju trenutno proživljava naš Ivan Smojvir no prema informacijama koje smo dobili iz prve ruke operacija je uspješno prošla i ne sumnjamo da će se naš Ivo vratiti treninzima, utakmicama i onome što najbolje radi, zabijanju golova te da će se kao ptica Feniks ponovo izdići iznad svega ovoga što se jučer dogodilo. Možemo prenijeti simboliku dizanja iz pepela i na čitavu momčad pa i na sam klub jer za razliku od neprepoznatljive jeseni u proljeće je sve postalo puno ljepše pa smo unatoč porazu u Vukovaru još uvijek u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini, a najbolja prilika za novi uzlet je dolazak susjeda iz Našica pa bi s nova tri boda teoretski mogli napraviti lijep skok prema gore i zamahnuti krilima kao Feniks. NA ljestvici proljetnog dijela i dalje smo na jako dobrom trećem mjestu tek su Vuteks Sloga (12) i Belišće (8) skupili više bodova od Kutjeva (7).

Ipak povod ovome članku je dosezanje 2000 lajkova na našoj FB stranici, a posebno raduju ogromni skokovi brojki u zadnjih mjesec dana pa je tako od 28.ožujka do današnjeg dana broj novih lajkova porastao za ogromnih 1200 posto, broj korisnika koji su vidjeli objave za 118 %, a angažmani na objavi su porasli za velikih 139% što govori o tome da smo itekako praćeni od početka proljetnog dijela natjecanja pa ćemo se truditi da u budućnosti budemo još bolji brži i efikasniji. Utakmica protiv Graničara je na našem YouTube kanalu pogledana gotovo 2000 puta i sa sigurnošću se možemo pohvaliti da imamo najbolju web stranicu među našim istočnim trećeligašima jer osim njih nekoliko klubovi ju niti nemaju, a neki imaju stranicu u fazi mirovanja. Ovih 2000 lajkova i nisu brojka koja je nešto posebno jer ima klubova s puno većim brojem no prema broju stanovnika i međusobnom odnosu s brojem pratitelja Kutjevo je vjerojatno i tu među vodećima ako ne i na samom vrhu.

Brojka je ovo koja nas obavezuje da budemo još brži, bolji i kvalitetniji u donošenju informacija, a na ovaj simboličan dan zahvaljujemo svima koji nas prate, svima koji su označili našu stranicu sa SVIĐA MI SE. PRratite nas i dalje u nastojanju očuvanja trećeligapkog statusa jer zbog vas sve ovo i radimo, zbog vaše potpore, dolaska na stadion i pljeska nakon svakog dobrog poteza. Dok to ne dočekamo trudit ćemo se priuštiti vam praćenje utakmica uživo pa tako možete i naredne nedjelje iz vlastitih naslonjača u dnevnom boravku pratiti utakmicu protiv gostiju iz Našica.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 31
2 NAŠK Našice 27
3 Borac Kneževi Vinogradi 26
4 Slavonija Požega 26
5 Slavija Pleternica 26
6 Vuteks Sloga Vukovar 25
7 Bedem Ivankovo 24
8 Oriolik Oriovac 23
9 Sloga Nova Gradiška 22
10 Čepin 21
11 Kutjevo 21
12 Svačić Stari Slatnik 18
13 Valpovka Valpovo 17
14 Darda 12
15 Omladinac Gornja Vrba 12
16 Đakovo Croatia 9