4. travnja 2021.

Dižemo se kao Feniks iz pepela

Puno simbolike ima u današnjem Uskršnjem danu koji nas motivira da niti u najtežim životnim trenucima ne klonemo duhom i da se dižemo nakon svakog pada. Svoju osobnu kalvariju trenutno proživljava naš Ivan Smojvir no prema informacijama koje smo dobili iz prve ruke operacija je uspješno prošla i ne sumnjamo da će se naš Ivo vratiti treninzima, utakmicama i onome što najbolje radi, zabijanju golova te da će se kao ptica Feniks ponovo izdići iznad svega ovoga što se jučer dogodilo. Možemo prenijeti simboliku dizanja iz pepela i na čitavu momčad pa i na sam klub jer za razliku od neprepoznatljive jeseni u proljeće je sve postalo puno ljepše pa smo unatoč porazu u Vukovaru još uvijek u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini, a najbolja prilika za novi uzlet je dolazak susjeda iz Našica pa bi s nova tri boda teoretski mogli napraviti lijep skok prema gore i zamahnuti krilima kao Feniks. NA ljestvici proljetnog dijela i dalje smo na jako dobrom trećem mjestu tek su Vuteks Sloga (12) i Belišće (8) skupili više bodova od Kutjeva (7).

Ipak povod ovome članku je dosezanje 2000 lajkova na našoj FB stranici, a posebno raduju ogromni skokovi brojki u zadnjih mjesec dana pa je tako od 28.ožujka do današnjeg dana broj novih lajkova porastao za ogromnih 1200 posto, broj korisnika koji su vidjeli objave za 118 %, a angažmani na objavi su porasli za velikih 139% što govori o tome da smo itekako praćeni od početka proljetnog dijela natjecanja pa ćemo se truditi da u budućnosti budemo još bolji brži i efikasniji. Utakmica protiv Graničara je na našem YouTube kanalu pogledana gotovo 2000 puta i sa sigurnošću se možemo pohvaliti da imamo najbolju web stranicu među našim istočnim trećeligašima jer osim njih nekoliko klubovi ju niti nemaju, a neki imaju stranicu u fazi mirovanja. Ovih 2000 lajkova i nisu brojka koja je nešto posebno jer ima klubova s puno većim brojem no prema broju stanovnika i međusobnom odnosu s brojem pratitelja Kutjevo je vjerojatno i tu među vodećima ako ne i na samom vrhu.

Brojka je ovo koja nas obavezuje da budemo još brži, bolji i kvalitetniji u donošenju informacija, a na ovaj simboličan dan zahvaljujemo svima koji nas prate, svima koji su označili našu stranicu sa SVIĐA MI SE. PRratite nas i dalje u nastojanju očuvanja trećeligapkog statusa jer zbog vas sve ovo i radimo, zbog vaše potpore, dolaska na stadion i pljeska nakon svakog dobrog poteza. Dok to ne dočekamo trudit ćemo se priuštiti vam praćenje utakmica uživo pa tako možete i naredne nedjelje iz vlastitih naslonjača u dnevnom boravku pratiti utakmicu protiv gostiju iz Našica.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 59
2 Graničar Županja 58
3 NAŠK Našice 52
4 Kutjevo 49
5 Čepin 47
6 Borac Kneževi Vinogradi 44
7 Slavija Pleternica 43
8 Oriolik Oriovac 42
9 Vuteks Sloga Vukovar 41
10 Svačić Stari Slatnik 40
11 Bedem Ivankovo 38
12 Sloga Nova Gradiška 38
13 Valpovka Valpovo 36
14 Đakovo Croatia 34
15 Darda 30
16 Omladinac Gornja Vrba 24