7. kolovoza 2021.

Dvostruki program naših seniora u Velikoj i Vetovu

Bit će ovo bogat vikend za naše seniore koji će imati u istom danu dva iskušenja u Velikoj i Vetovu pa će se morati razdijeliti i rasporediti te pojačani juniorima odraditi zadani plan i program u ovome vikendu. Najprije će kombinirana momčad sastavljena od juniora i dijela seniora koji neće konkurirati u Velikoj odraditi svoj polufinalni susret na memorijalnom turniru Damir Kordiš u Vetovu. Osim Kutjeva i Graševine na turniru će sudjelovati Eminovci i Kaptol s kojim će se naši Zeleni i ogledati prvoga dana turnira. Prema ustaljenom rasporedu dan kasnije će za treće mjesto najprije poražene momčadi odigrati svoj susret da bi nakon njih pobjednici odlučili tko je najbolja ekipa na ovogodišnjem vetovačkom memorijalu.

Raspored prvoga dana:

16:00h NK Kutjevo – NK Kaptol

18:00h HNK Graševina – NK Eminovci

Ipak ono puno važnije i zanimljivije će se događati na stadionu u Velikoj gdje će Slavonija biti domaćin u polufinalnom susretu županijskog nogometnog kupa pošto je objekat u Požegi neupotrebljiv i oštećen nakon nevremena koje je poharalo Požeštinu tako da će odabrani igrači trenera Marka Žigića pokušati napraviti iznenađenje i dohvatiti finale kod favoriziranog domaćina kojemu će ovo biti prva službena utakmica na novom stadionu, a utakmica će biti odigrana u večernjem terminu pod svjetlima reflektora od 20 sati. U drugom polufinalnom susretu sastaju se Jakšić i Lipik s početkom u 19 sati tako da gledatelji mogu stići pogledati oba polufinalna meča ili obje utakmice naših seniora. Podsjetimo da su se Slavonija i Kutjevo sastali zadnji puta u kupu u Požegi, a slavio je domaćin u sjajnoj utakmici s 2:1.

Pobjednici polufinalnih duela će svoj završni susret odigrati uskoro jer je rok za dovršenje natjecanja i prijavu pobjednika 18.kolovoza, a ždrijeb u krovnoj kući hrvatskog nogometa je već odrađen tako da se zna i suparnik našemu predstavniku u pretkolu nacionalnog kupa. Pobjednik kupa požeško slavonske županije će 25.kolovoza u 16.30 sati gostovati u Čakovcu kod Međimurja pa bi nakon eventualnog prolaska u goste stigao najvjerojatnije prvoligaš, a u slučaju da to budu naši Zeleni netko iz samog vrha hrvatskog nogometa zavisno o koeficijentu preostalih sudionika toga natjecanja.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 63
2 Čepin 57
3 Tomislav(DA) 53
4 Đakovo Croatia 47
5 Vuteks Sloga Vukovar 41
6 Bedem Ivankovo 40
7 NAŠK Našice 40
8 Svačić Stari Slatnik 39
9 Borac Kneževi Vinogradi 39
10 Tomislav(C) 38
11 Valpovka Valpovo 38
12 Graničar Županja 38
13 Slavija Pleternica 36
14 Oriolik Oriovac 36
15 Sloga Nova Gradiška 36
16 Kutjevo 34