8. veljače 2021.

Juniori i kadeti počeli s radom

Kadeti i juniori našega kluba započeli su s pripremnim periodom čim su dobili zeleno svjetlo za rad na otvorenom od Stožera CZ. Treneri Mario Majstorović i Antonio Ređo okupili su svoje igrače kako bi što prije napunili baterije za drugu polusezonu u povijesnoj i premijernoj sezoni u kojoj nastupaju po prvi puta u Kvalitetnoj ligi mladeži što do sada nikada nije bio slučaj u dugoj povijesti kluba, a radi se o drugom rangu natjecanja na nivou RH, iznad je samo Prva HNL kadeta i juniora.

Već se u startu osjeća i vidi produkt ulaska dvaju natjecateljskih kategorija u probrano društvo regije Slavonije i Baranje jer nam se pridružila nekolicina mladih igrača koji definitivno imaju potencijala i za nastupe u Trećoj HNL u seniorskom pogonu, a kao kruna toga u ovome kratkom periodu je odlazak naše perspektivnog i ponajboljeg igrača u omladinskom pogonu Mateja Iličića u Osijek.

Krenuli smo s radom u punom smislu riječi čim nam je to Stožer dopustio, ali i prije toga smo malo radili kroz individualan pristup jer smatram da je liga previše zahtjevna da bismo sve prepuštali slučaju. Želja nam je stvoriti pravu i kvalitetnu bazu za naše seniore kako bismo u budućnosti imali što više domaćih igrača stvorenih u vlastitoj školi nogometa. Počašćeni smo pozivom našeg igrača u Osijek, nadam se da će ostati što duže i u konačnici potpisati za našeg jedinog slavonskog prvoligaša što bi nama bio itekako lijep i vrijedan kompliment. Ovoga tjedna s radom će započeti i preostale natjecateljske kategorije koje također pokazuju jako dobre rezultate, a za naše igrače su zainteresirani i veliki hrvatski klubovi što je pravi dokaz da smo na jako dobrom putu – rekao je trener kadeta Antonio Ređo koji je prepoznat od izvršnih tijela kluba dobio povjerenje te će obnašati i funkciju voditelja škole nogometa, a paralelno će odraditi i tajničke poslove.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane igrače u kadetskom i juniorskom uzrastu da se jave treneru Antoniju Ređi (099 686 7407) i priključe treninzima koji se odvijaju gotovo svakodnevno (5 aktivnosti tjedno), a isto tako svi igrači mlađih kategorija (pioniri, početnici i limači) mogu se javiti treneru Josipu Majstoroviću (098 350 718) pa se od ovoga tjedna mogu uključiti u rad škole nogometa. Tko zna, možda baš vaše dijete krene stopama našega Mateja…

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 31
2 NAŠK Našice 27
3 Borac Kneževi Vinogradi 26
4 Slavonija Požega 26
5 Slavija Pleternica 26
6 Vuteks Sloga Vukovar 25
7 Bedem Ivankovo 24
8 Oriolik Oriovac 23
9 Sloga Nova Gradiška 22
10 Čepin 21
11 Kutjevo 21
12 Svačić Stari Slatnik 18
13 Valpovka Valpovo 17
14 Darda 12
15 Omladinac Gornja Vrba 12
16 Đakovo Croatia 9