8. veljače 2021.

Juniori i kadeti počeli s radom

Kadeti i juniori našega kluba započeli su s pripremnim periodom čim su dobili zeleno svjetlo za rad na otvorenom od Stožera CZ. Treneri Mario Majstorović i Antonio Ređo okupili su svoje igrače kako bi što prije napunili baterije za drugu polusezonu u povijesnoj i premijernoj sezoni u kojoj nastupaju po prvi puta u Kvalitetnoj ligi mladeži što do sada nikada nije bio slučaj u dugoj povijesti kluba, a radi se o drugom rangu natjecanja na nivou RH, iznad je samo Prva HNL kadeta i juniora.

Već se u startu osjeća i vidi produkt ulaska dvaju natjecateljskih kategorija u probrano društvo regije Slavonije i Baranje jer nam se pridružila nekolicina mladih igrača koji definitivno imaju potencijala i za nastupe u Trećoj HNL u seniorskom pogonu, a kao kruna toga u ovome kratkom periodu je odlazak naše perspektivnog i ponajboljeg igrača u omladinskom pogonu Mateja Iličića u Osijek.

Krenuli smo s radom u punom smislu riječi čim nam je to Stožer dopustio, ali i prije toga smo malo radili kroz individualan pristup jer smatram da je liga previše zahtjevna da bismo sve prepuštali slučaju. Želja nam je stvoriti pravu i kvalitetnu bazu za naše seniore kako bismo u budućnosti imali što više domaćih igrača stvorenih u vlastitoj školi nogometa. Počašćeni smo pozivom našeg igrača u Osijek, nadam se da će ostati što duže i u konačnici potpisati za našeg jedinog slavonskog prvoligaša što bi nama bio itekako lijep i vrijedan kompliment. Ovoga tjedna s radom će započeti i preostale natjecateljske kategorije koje također pokazuju jako dobre rezultate, a za naše igrače su zainteresirani i veliki hrvatski klubovi što je pravi dokaz da smo na jako dobrom putu – rekao je trener kadeta Antonio Ređo koji je prepoznat od izvršnih tijela kluba dobio povjerenje te će obnašati i funkciju voditelja škole nogometa, a paralelno će odraditi i tajničke poslove.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane igrače u kadetskom i juniorskom uzrastu da se jave treneru Antoniju Ređi (099 686 7407) i priključe treninzima koji se odvijaju gotovo svakodnevno (5 aktivnosti tjedno), a isto tako svi igrači mlađih kategorija (pioniri, početnici i limači) mogu se javiti treneru Josipu Majstoroviću (098 350 718) pa se od ovoga tjedna mogu uključiti u rad škole nogometa. Tko zna, možda baš vaše dijete krene stopama našega Mateja…

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 37
2 Slavonija Požega 35
3 Slavija Pleternica 32
4 Bedem Ivankovo 31
5 Borac Kneževi Vinogradi 30
6 NAŠK Našice 29
7 Oriolik Oriovac 28
8 Vuteks Sloga Vukovar 28
9 Kutjevo 28
10 Čepin 26
11 Sloga Nova Gradiška 25
12 Valpovka Valpovo 24
13 Svačić Stari Slatnik 24
14 Đakovo Croatia 17
15 Darda 15
16 Omladinac Gornja Vrba 15