23. veljače 2021.

Marko Žigić: Ne bojimo se nikoga u ovoj ligi

Seniori su već nekoliko tjedana u režimu napornih treninga u sklopu zimskog pripremnog perioda za drugu dionicu natjecanja u Trećoj HNL istok. Neobičan pripremni period diktiraju mjere koje donosi Stožer pa se nadamo i konačnom popuštanju i dozvoli za natjecanje koncem veljače u koje će Zeleni sigurno ući spremni i motivirani u pokušaju očuvanja trećeligaškog statusa.

Od početka pripremnog perioda bilo je teško organizirati rad koji se bazirao na individualnom principu pa su naši treneri radili i po nekoliko treninga dnevno kako bi iskoristili što bolje takvu dozvolu za treniranje. Nakon što je Stožer dopustio treniranje amaterskim klubovima na otvorenom počeo je i svrsishodniji rad s momčadi pri čemu su seniori uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera odigrali i nekoliko trening utakmica.

U žestokom ritmu srijeda-subota suparnici su bili Sesvete i Osijek, Graševina, Bedem, Hajduk Pakrac i Sloga Zdenci. Pobjede su upisane protiv Bedema, Hajduka, Graševine i Sloge dok su porazi ubilježeni protiv Sesveta i Osijeka.

Iznimno sam zadovoljan pripremama, dečki su prihvatili moj način rada i nije bilo neopravdanog izostanka s dosadašnjih aktivnosti što me posebno raduje. Odaziv je bio odličan što nam definitivno mora biti putokaz za dobrim rezultatima. Želja je stabilizirati ekipu i sam klub i što prije doći u mirnije vode, ako to uspijemo povezati koji pozitivan rezultat na samom startu natjecanja bit ćemo sigurno iznenađenje. Jako je bitan ovaj početak i ako startamo s bodovima bit će nam puno lakše u nastavku natjecanja. Podigli smo se kroz ovaj period s nekoliko novih igrača, ja sam uvjeren da će nas taj dobar rad nagraditi jer se sigurno ne trebamo bojati naših suparnika koji su svi pobjedivi posebno na našem terenu u Kutjevu što smo i pokazali pobjedom nad Čepinom i odličnim izdanjem protiv Belišća – izjavio je trener seniorske momčadi Marko Žigić

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 59
2 Graničar Županja 58
3 NAŠK Našice 52
4 Kutjevo 49
5 Čepin 47
6 Borac Kneževi Vinogradi 44
7 Slavija Pleternica 43
8 Oriolik Oriovac 42
9 Vuteks Sloga Vukovar 41
10 Svačić Stari Slatnik 40
11 Bedem Ivankovo 38
12 Sloga Nova Gradiška 38
13 Valpovka Valpovo 36
14 Đakovo Croatia 34
15 Darda 30
16 Omladinac Gornja Vrba 24