12. veljače 2021.

Matej Iličić ostaje u Osijeku

Prekrasnu vijest poslali su predstavnici nogometnog kluba Osijek koji su odlučili trajno ostaviti našeg mladog talentiranog igrača nakon nekoliko tjedana provedenih među Bijelo-plavima. Odradio je tako Matej uspješno sve zadatke koje je pred njega postavio stručni stožer kadetske momčadi našeg prvoligaša predvođen sjajnim mladim stručnjakom Antom Bekavcem pa je u konačnici stigla odluka da će Matej od ove proljetne polusezone nositi dres prvoligaša s Drave.

U tijeku su rješavanja onih nogometno manje bitnih stvari oko administracije i organizacije života u Osijeku kao i školovanja, ali puno važnije je da je naš igrač zadovoljio ukus svoga novoga trenera te pri tome osvjetlao obraz svojih bivših trenera i napravio krasnu promociju za naš klub. Svakako je najviše vremena s njim proveo trener Antonio Ređo koji nije krio oduševljenje transferom:

Pošto u klubu obavljam i tajničke poslove upravo pišem istupnicu Mateju, ali s velikom radošću jer se inače nerado odričemo dobrih igrača koji odluče promijeniti sredinu. Matej je definitivno zaslužio i poziv i ostanak u Osijeku i mislim da je ovo samo početak ubiranja plodova našeg rada i da će ovakvih transfera u budućnosti biti još. Već smo dogovorili kratki boravak za naša dva mlada igrača u školi nogometa zagrebačkog Dinama pa možda ove godine ostvarimo još koji prelazak u prvoligaški klub što bi za nas bila ogromna satisfakcija i dokaz ispravnosti puta kojim hodimo – izjavio je voditelj škole nogometa Antonio Ređo.

Za komentar smo zatražili i novoga trenera našega, uskoro, bivšeg igrača Antu Bekavca koji je kratko i jasno sve sažeo u jednu rečenicu:

Čestitam svima vama u klubu, odgojili ste dobrog igrača!

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Bedem 0
2 Borac Kneževi Vinogradi 0
3 Čepin 0
4 Darda 0
5 Đakovo Croatia 0
6 Graničar 0
7 Kutjevo 0
8 NAŠK 0
9 Omladinac Gornja Vrba 0
10 Oriolik 0
11 Slavija 0
12 Slavonija 0
13 Sloga 0
14 Svačić Stari Slatnik 0
15 Valpovka 0
16 Vuteks Sloga 0