12. veljače 2021.

Matej Iličić ostaje u Osijeku

Prekrasnu vijest poslali su predstavnici nogometnog kluba Osijek koji su odlučili trajno ostaviti našeg mladog talentiranog igrača nakon nekoliko tjedana provedenih među Bijelo-plavima. Odradio je tako Matej uspješno sve zadatke koje je pred njega postavio stručni stožer kadetske momčadi našeg prvoligaša predvođen sjajnim mladim stručnjakom Antom Bekavcem pa je u konačnici stigla odluka da će Matej od ove proljetne polusezone nositi dres prvoligaša s Drave.

U tijeku su rješavanja onih nogometno manje bitnih stvari oko administracije i organizacije života u Osijeku kao i školovanja, ali puno važnije je da je naš igrač zadovoljio ukus svoga novoga trenera te pri tome osvjetlao obraz svojih bivših trenera i napravio krasnu promociju za naš klub. Svakako je najviše vremena s njim proveo trener Antonio Ređo koji nije krio oduševljenje transferom:

Pošto u klubu obavljam i tajničke poslove upravo pišem istupnicu Mateju, ali s velikom radošću jer se inače nerado odričemo dobrih igrača koji odluče promijeniti sredinu. Matej je definitivno zaslužio i poziv i ostanak u Osijeku i mislim da je ovo samo početak ubiranja plodova našeg rada i da će ovakvih transfera u budućnosti biti još. Već smo dogovorili kratki boravak za naša dva mlada igrača u školi nogometa zagrebačkog Dinama pa možda ove godine ostvarimo još koji prelazak u prvoligaški klub što bi za nas bila ogromna satisfakcija i dokaz ispravnosti puta kojim hodimo – izjavio je voditelj škole nogometa Antonio Ređo.

Za komentar smo zatražili i novoga trenera našega, uskoro, bivšeg igrača Antu Bekavca koji je kratko i jasno sve sažeo u jednu rečenicu:

Čestitam svima vama u klubu, odgojili ste dobrog igrača!

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Belišće 71
2 Vukovar 1991 69
3 Marsonia 62
4 Đakovo Croatia 53
5 Slavonija 52
6 Graničar 50
7 Čepin 49
8 Zrinski 46
9 Oriolik 45
10 Vuteks Sloga 40
11 Bedem 39
12 Vihor 38
13 Kutjevo 34
14 Sloga 33
15 NAŠK 33
16 Slavija 33
17 Slavonac 31
18 Valpovka 28