12. veljače 2021.

Matej Iličić ostaje u Osijeku

Prekrasnu vijest poslali su predstavnici nogometnog kluba Osijek koji su odlučili trajno ostaviti našeg mladog talentiranog igrača nakon nekoliko tjedana provedenih među Bijelo-plavima. Odradio je tako Matej uspješno sve zadatke koje je pred njega postavio stručni stožer kadetske momčadi našeg prvoligaša predvođen sjajnim mladim stručnjakom Antom Bekavcem pa je u konačnici stigla odluka da će Matej od ove proljetne polusezone nositi dres prvoligaša s Drave.

U tijeku su rješavanja onih nogometno manje bitnih stvari oko administracije i organizacije života u Osijeku kao i školovanja, ali puno važnije je da je naš igrač zadovoljio ukus svoga novoga trenera te pri tome osvjetlao obraz svojih bivših trenera i napravio krasnu promociju za naš klub. Svakako je najviše vremena s njim proveo trener Antonio Ređo koji nije krio oduševljenje transferom:

Pošto u klubu obavljam i tajničke poslove upravo pišem istupnicu Mateju, ali s velikom radošću jer se inače nerado odričemo dobrih igrača koji odluče promijeniti sredinu. Matej je definitivno zaslužio i poziv i ostanak u Osijeku i mislim da je ovo samo početak ubiranja plodova našeg rada i da će ovakvih transfera u budućnosti biti još. Već smo dogovorili kratki boravak za naša dva mlada igrača u školi nogometa zagrebačkog Dinama pa možda ove godine ostvarimo još koji prelazak u prvoligaški klub što bi za nas bila ogromna satisfakcija i dokaz ispravnosti puta kojim hodimo – izjavio je voditelj škole nogometa Antonio Ređo.

Za komentar smo zatražili i novoga trenera našega, uskoro, bivšeg igrača Antu Bekavca koji je kratko i jasno sve sažeo u jednu rečenicu:

Čestitam svima vama u klubu, odgojili ste dobrog igrača!

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 59
2 Graničar Županja 58
3 NAŠK Našice 52
4 Kutjevo 49
5 Čepin 47
6 Borac Kneževi Vinogradi 44
7 Slavija Pleternica 43
8 Oriolik Oriovac 42
9 Vuteks Sloga Vukovar 41
10 Svačić Stari Slatnik 40
11 Bedem Ivankovo 38
12 Sloga Nova Gradiška 38
13 Valpovka Valpovo 36
14 Đakovo Croatia 34
15 Darda 30
16 Omladinac Gornja Vrba 24