12. veljače 2021.

Matej Iličić ostaje u Osijeku

Prekrasnu vijest poslali su predstavnici nogometnog kluba Osijek koji su odlučili trajno ostaviti našeg mladog talentiranog igrača nakon nekoliko tjedana provedenih među Bijelo-plavima. Odradio je tako Matej uspješno sve zadatke koje je pred njega postavio stručni stožer kadetske momčadi našeg prvoligaša predvođen sjajnim mladim stručnjakom Antom Bekavcem pa je u konačnici stigla odluka da će Matej od ove proljetne polusezone nositi dres prvoligaša s Drave.

U tijeku su rješavanja onih nogometno manje bitnih stvari oko administracije i organizacije života u Osijeku kao i školovanja, ali puno važnije je da je naš igrač zadovoljio ukus svoga novoga trenera te pri tome osvjetlao obraz svojih bivših trenera i napravio krasnu promociju za naš klub. Svakako je najviše vremena s njim proveo trener Antonio Ređo koji nije krio oduševljenje transferom:

Pošto u klubu obavljam i tajničke poslove upravo pišem istupnicu Mateju, ali s velikom radošću jer se inače nerado odričemo dobrih igrača koji odluče promijeniti sredinu. Matej je definitivno zaslužio i poziv i ostanak u Osijeku i mislim da je ovo samo početak ubiranja plodova našeg rada i da će ovakvih transfera u budućnosti biti još. Već smo dogovorili kratki boravak za naša dva mlada igrača u školi nogometa zagrebačkog Dinama pa možda ove godine ostvarimo još koji prelazak u prvoligaški klub što bi za nas bila ogromna satisfakcija i dokaz ispravnosti puta kojim hodimo – izjavio je voditelj škole nogometa Antonio Ređo.

Za komentar smo zatražili i novoga trenera našega, uskoro, bivšeg igrača Antu Bekavca koji je kratko i jasno sve sažeo u jednu rečenicu:

Čestitam svima vama u klubu, odgojili ste dobrog igrača!

JOŠ NOVOSTI

8. srpnja 2024.

Josip Marković novi predsjednik

13. lipnja 2023.

KUP JE NAŠ

5. lipnja 2023.

VAŽNA OBAVIJEST

5. lipnja 2023.

Pobjeda za kraj i visoko četvrto mjesto

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Dinamo Vidovci 0
2 Hajduk Pakrac 0
3 Jakšić 0
4 Kutjevo 0
5 Lipik 1925 0
6 Omladinac Gornja Vrba 0
7 Oriolik Oriovac 0
8 Papuk Velika 0
9 Psunj-Sokol Okučani 0
10 Sikirevci 0
11 Slavonac Gunjavci-Drežnik 0
12 Slavonac Nova Kapela 0
13 Sloga Nova Gradiška 0
14 Zadrugar Oprisavci 0