24. srpnja 2021.

Novi pripremni test Zelenih je danas u Pakracu

Nogometaši Kutjeva nastavljaju marljivo vježbati i puniti baterije za nove trećeligaške izazove. Novi test vještina, sposobnosti i razine pripremljenosti bit će danas u Pakracu gdje će kutjevačke Zelene ugostiti prijateljski klub iste boje pakrački Hajduk. Prilika je to pokazati treneru Žigiću što i koliko u ovome trenutku mogu naši mladići, prilika je onim iskusnijima potvrditi i utvrditi svoje pozicije, a mlađima pokazati se i nametnuti stručnom stožeru.

Redovite pripremne prijateljske utakmice između ova dva kluba potvrđuju iznimno dobre odnose, a ne tako davno igrali smo i prvenstvene susrete u sklopu Međužupanijske nogometne lige prije prelaska u Treću HNL, a prilika za susret u službenom natjecanju je propala pošto je naš današnji protivnik svoj put u kup natjecanju okončao u Buku.

Razlog više za odigravanje ovoga susreta je dolazak pakračkih dragulja Alena Grafine i Giulijana Pierobona u naše redove pa će se ovaj dvojac imati priliko pokazati kako se snalazi u novom okruženju, ali u dobro poznatom ambijentu pakračkog stadiona. Susret počinje večeras od 18 sati , a našim Zelenima je ovo svojevrsna generalka pred utakmicu županijskog kupa protiv Dinama iz Vidovaca naredne nedjelje na ŠRC Kutjevo.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 59
2 Graničar Županja 58
3 NAŠK Našice 52
4 Kutjevo 49
5 Čepin 47
6 Borac Kneževi Vinogradi 44
7 Slavija Pleternica 43
8 Oriolik Oriovac 42
9 Vuteks Sloga Vukovar 41
10 Svačić Stari Slatnik 40
11 Bedem Ivankovo 38
12 Sloga Nova Gradiška 38
13 Valpovka Valpovo 36
14 Đakovo Croatia 34
15 Darda 30
16 Omladinac Gornja Vrba 24