24. srpnja 2021.

Novi pripremni test Zelenih je danas u Pakracu

Nogometaši Kutjeva nastavljaju marljivo vježbati i puniti baterije za nove trećeligaške izazove. Novi test vještina, sposobnosti i razine pripremljenosti bit će danas u Pakracu gdje će kutjevačke Zelene ugostiti prijateljski klub iste boje pakrački Hajduk. Prilika je to pokazati treneru Žigiću što i koliko u ovome trenutku mogu naši mladići, prilika je onim iskusnijima potvrditi i utvrditi svoje pozicije, a mlađima pokazati se i nametnuti stručnom stožeru.

Redovite pripremne prijateljske utakmice između ova dva kluba potvrđuju iznimno dobre odnose, a ne tako davno igrali smo i prvenstvene susrete u sklopu Međužupanijske nogometne lige prije prelaska u Treću HNL, a prilika za susret u službenom natjecanju je propala pošto je naš današnji protivnik svoj put u kup natjecanju okončao u Buku.

Razlog više za odigravanje ovoga susreta je dolazak pakračkih dragulja Alena Grafine i Giulijana Pierobona u naše redove pa će se ovaj dvojac imati priliko pokazati kako se snalazi u novom okruženju, ali u dobro poznatom ambijentu pakračkog stadiona. Susret počinje večeras od 18 sati , a našim Zelenima je ovo svojevrsna generalka pred utakmicu županijskog kupa protiv Dinama iz Vidovaca naredne nedjelje na ŠRC Kutjevo.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 13
2 Sloga Nova Gradiška 12
3 Slavonija Požega 12
4 Slavija Pleternica 11
5 Vuteks Sloga Vukovar 11
6 Borac Kneževi Vinogradi 10
7 Darda 10
8 Bedem Ivankovo 9
9 Valpovka Valpovo 8
10 Oriolik Oriovac 7
11 Kutjevo 6
12 Omladinac Gornja Vrba 5
13 NAŠK Našice 5
14 Čepin 5
15 Svačić Stari Slatnik 5
16 Đakovo Croatia 3