24. srpnja 2021.

Novi pripremni test Zelenih je danas u Pakracu

Nogometaši Kutjeva nastavljaju marljivo vježbati i puniti baterije za nove trećeligaške izazove. Novi test vještina, sposobnosti i razine pripremljenosti bit će danas u Pakracu gdje će kutjevačke Zelene ugostiti prijateljski klub iste boje pakrački Hajduk. Prilika je to pokazati treneru Žigiću što i koliko u ovome trenutku mogu naši mladići, prilika je onim iskusnijima potvrditi i utvrditi svoje pozicije, a mlađima pokazati se i nametnuti stručnom stožeru.

Redovite pripremne prijateljske utakmice između ova dva kluba potvrđuju iznimno dobre odnose, a ne tako davno igrali smo i prvenstvene susrete u sklopu Međužupanijske nogometne lige prije prelaska u Treću HNL, a prilika za susret u službenom natjecanju je propala pošto je naš današnji protivnik svoj put u kup natjecanju okončao u Buku.

Razlog više za odigravanje ovoga susreta je dolazak pakračkih dragulja Alena Grafine i Giulijana Pierobona u naše redove pa će se ovaj dvojac imati priliko pokazati kako se snalazi u novom okruženju, ali u dobro poznatom ambijentu pakračkog stadiona. Susret počinje večeras od 18 sati , a našim Zelenima je ovo svojevrsna generalka pred utakmicu županijskog kupa protiv Dinama iz Vidovaca naredne nedjelje na ŠRC Kutjevo.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 31
2 NAŠK Našice 27
3 Borac Kneževi Vinogradi 26
4 Slavonija Požega 26
5 Slavija Pleternica 26
6 Vuteks Sloga Vukovar 25
7 Bedem Ivankovo 24
8 Oriolik Oriovac 23
9 Sloga Nova Gradiška 22
10 Čepin 21
11 Kutjevo 21
12 Svačić Stari Slatnik 18
13 Valpovka Valpovo 17
14 Darda 12
15 Omladinac Gornja Vrba 12
16 Đakovo Croatia 9