2. lipnja 2021.

Sebastijan Petrović iz Grabarja izveo početni udarac na utakmici s Vihorom

Na inicijativu mladih Grada Kutjeva i roditelja iz vrtićke skupine, a u suradnji s nogometnim klubom Kutjevo organizirana je prekrasna i dirljiva akcija uoči utakmice s Vihorom iz Jelisavca u sklopu 31. prvenstvenog kola Treće HNL istok. Mali Sebastijan, sin pokojnog Krune Petrovića iz Grabarja je veliki zaljubljenik u nogomet, a prije očeve prerane iznenadne smrti ostalo je neispunjeno i neostvareno obećanje odlaska na utakmicu.

Povodom toga sjajni mladi ljudi iz naše udruge mladih kao i roditelji, igrači i svi ostali uključeni u ovu akciju ispunili su Sebastijanu želju pa je proveo čitavo popodne na stadionu, družio se s igračima neposredno prije utakmice, izveo početni udarac te potom “vodio” momčad čitavih 90 minuta do pobjede skupa sa stručnim stožerom naših Zelenih. Uz sve to je dobio na poklon dres i loptu te simboličnu pomoć.

Sebastijan se požalio da sada ni ne gleda utakmice jer nema s kim, a nakon ovoga poruka svih u klubu i oko kluba je da ih ne mora gledati, jer će vrlo brzo moći i sam zaigrati – vrata i srca u nogometnom klubu Kutjevo su mu širom otvorena. Naravno da nitko ne može ni blizu nadomjestiti očinsku figuru, ali ovo je barem malo, koliko mi možemo učiniti za naše Sebastijana i našega Krunu koji nas je godinama uveseljavao i oduševljavao svojim glasom i svojim pjevanjem.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Bedem 0
2 Borac Kneževi Vinogradi 0
3 Čepin 0
4 Darda 0
5 Đakovo Croatia 0
6 Graničar 0
7 Kutjevo 0
8 NAŠK 0
9 Omladinac Gornja Vrba 0
10 Oriolik 0
11 Slavija 0
12 Slavonija 0
13 Sloga 0
14 Svačić Stari Slatnik 0
15 Valpovka 0
16 Vuteks Sloga 0