2. lipnja 2021.

Sebastijan Petrović iz Grabarja izveo početni udarac na utakmici s Vihorom

Na inicijativu mladih Grada Kutjeva i roditelja iz vrtićke skupine, a u suradnji s nogometnim klubom Kutjevo organizirana je prekrasna i dirljiva akcija uoči utakmice s Vihorom iz Jelisavca u sklopu 31. prvenstvenog kola Treće HNL istok. Mali Sebastijan, sin pokojnog Krune Petrovića iz Grabarja je veliki zaljubljenik u nogomet, a prije očeve prerane iznenadne smrti ostalo je neispunjeno i neostvareno obećanje odlaska na utakmicu.

Povodom toga sjajni mladi ljudi iz naše udruge mladih kao i roditelji, igrači i svi ostali uključeni u ovu akciju ispunili su Sebastijanu želju pa je proveo čitavo popodne na stadionu, družio se s igračima neposredno prije utakmice, izveo početni udarac te potom “vodio” momčad čitavih 90 minuta do pobjede skupa sa stručnim stožerom naših Zelenih. Uz sve to je dobio na poklon dres i loptu te simboličnu pomoć.

Sebastijan se požalio da sada ni ne gleda utakmice jer nema s kim, a nakon ovoga poruka svih u klubu i oko kluba je da ih ne mora gledati, jer će vrlo brzo moći i sam zaigrati – vrata i srca u nogometnom klubu Kutjevo su mu širom otvorena. Naravno da nitko ne može ni blizu nadomjestiti očinsku figuru, ali ovo je barem malo, koliko mi možemo učiniti za naše Sebastijana i našega Krunu koji nas je godinama uveseljavao i oduševljavao svojim glasom i svojim pjevanjem.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 59
2 Graničar Županja 58
3 NAŠK Našice 52
4 Kutjevo 49
5 Čepin 47
6 Borac Kneževi Vinogradi 44
7 Slavija Pleternica 43
8 Oriolik Oriovac 42
9 Vuteks Sloga Vukovar 41
10 Svačić Stari Slatnik 40
11 Bedem Ivankovo 38
12 Sloga Nova Gradiška 38
13 Valpovka Valpovo 36
14 Đakovo Croatia 34
15 Darda 30
16 Omladinac Gornja Vrba 24