2. lipnja 2021.

Sebastijan Petrović iz Grabarja izveo početni udarac na utakmici s Vihorom

Na inicijativu mladih Grada Kutjeva i roditelja iz vrtićke skupine, a u suradnji s nogometnim klubom Kutjevo organizirana je prekrasna i dirljiva akcija uoči utakmice s Vihorom iz Jelisavca u sklopu 31. prvenstvenog kola Treće HNL istok. Mali Sebastijan, sin pokojnog Krune Petrovića iz Grabarja je veliki zaljubljenik u nogomet, a prije očeve prerane iznenadne smrti ostalo je neispunjeno i neostvareno obećanje odlaska na utakmicu.

Povodom toga sjajni mladi ljudi iz naše udruge mladih kao i roditelji, igrači i svi ostali uključeni u ovu akciju ispunili su Sebastijanu želju pa je proveo čitavo popodne na stadionu, družio se s igračima neposredno prije utakmice, izveo početni udarac te potom “vodio” momčad čitavih 90 minuta do pobjede skupa sa stručnim stožerom naših Zelenih. Uz sve to je dobio na poklon dres i loptu te simboličnu pomoć.

Sebastijan se požalio da sada ni ne gleda utakmice jer nema s kim, a nakon ovoga poruka svih u klubu i oko kluba je da ih ne mora gledati, jer će vrlo brzo moći i sam zaigrati – vrata i srca u nogometnom klubu Kutjevo su mu širom otvorena. Naravno da nitko ne može ni blizu nadomjestiti očinsku figuru, ali ovo je barem malo, koliko mi možemo učiniti za naše Sebastijana i našega Krunu koji nas je godinama uveseljavao i oduševljavao svojim glasom i svojim pjevanjem.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 31
2 NAŠK Našice 27
3 Borac Kneževi Vinogradi 26
4 Slavonija Požega 26
5 Slavija Pleternica 26
6 Vuteks Sloga Vukovar 25
7 Bedem Ivankovo 24
8 Oriolik Oriovac 23
9 Sloga Nova Gradiška 22
10 Čepin 21
11 Kutjevo 21
12 Svačić Stari Slatnik 18
13 Valpovka Valpovo 17
14 Darda 12
15 Omladinac Gornja Vrba 12
16 Đakovo Croatia 9