2. lipnja 2021.

Sebastijan Petrović iz Grabarja izveo početni udarac na utakmici s Vihorom

Na inicijativu mladih Grada Kutjeva i roditelja iz vrtićke skupine, a u suradnji s nogometnim klubom Kutjevo organizirana je prekrasna i dirljiva akcija uoči utakmice s Vihorom iz Jelisavca u sklopu 31. prvenstvenog kola Treće HNL istok. Mali Sebastijan, sin pokojnog Krune Petrovića iz Grabarja je veliki zaljubljenik u nogomet, a prije očeve prerane iznenadne smrti ostalo je neispunjeno i neostvareno obećanje odlaska na utakmicu.

Povodom toga sjajni mladi ljudi iz naše udruge mladih kao i roditelji, igrači i svi ostali uključeni u ovu akciju ispunili su Sebastijanu želju pa je proveo čitavo popodne na stadionu, družio se s igračima neposredno prije utakmice, izveo početni udarac te potom “vodio” momčad čitavih 90 minuta do pobjede skupa sa stručnim stožerom naših Zelenih. Uz sve to je dobio na poklon dres i loptu te simboličnu pomoć.

Sebastijan se požalio da sada ni ne gleda utakmice jer nema s kim, a nakon ovoga poruka svih u klubu i oko kluba je da ih ne mora gledati, jer će vrlo brzo moći i sam zaigrati – vrata i srca u nogometnom klubu Kutjevo su mu širom otvorena. Naravno da nitko ne može ni blizu nadomjestiti očinsku figuru, ali ovo je barem malo, koliko mi možemo učiniti za naše Sebastijana i našega Krunu koji nas je godinama uveseljavao i oduševljavao svojim glasom i svojim pjevanjem.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 37
2 Slavonija Požega 35
3 Slavija Pleternica 32
4 Bedem Ivankovo 31
5 Borac Kneževi Vinogradi 30
6 NAŠK Našice 29
7 Oriolik Oriovac 28
8 Vuteks Sloga Vukovar 28
9 Čepin 26
10 Kutjevo 25
11 Sloga Nova Gradiška 25
12 Valpovka Valpovo 24
13 Svačić Stari Slatnik 24
14 Đakovo Croatia 17
15 Darda 15
16 Omladinac Gornja Vrba 15