3. travnja 2023.

Seniorima bod u Valpovu

VALPOVKA – KUTJEVO 2:2

Sjajan zeleni derbi u Valpovu! Nisu se pošteno svi ni zagrijali a već je Mario Majstorović donio prednost gostima iz Kutjeva, no u 29. Ivan Kos potvrđuje svoju odličnu formu i u napadačkim akcijama i nakon prekida pogađa za 1:1 što je bio i rezultat na odmoru, ali ne i dugo nakon njega. Odmah u 46. minuti novo vodstvo Kutjeva, na asist Matheusa za 1:2 pogađa Luka Međugorac, drugo vodstvo Čuljkove momčad trajalo je 18 minuta, u 64. strijelac drugog gola za Valpovku bio je Dino Paulić. Bio je to i konačni rezultat, po bod svakom, zaslužili su ga!

– Zeleni su danas izgubili 4 boda. Obje su ekipe po trudu i želji zaslužile više od ovoga, a rukopis kolege Grnje je vidljiv gdje god radi i zahvaljujem se na odličnoj utakmici punoj tempa i ritma i želje za pobjedom te vrlo fer i uzornom ponašanju svih na terenu i oko njega. Nismo bili na svojoj razini, ali i to je bilo dovoljno za bod, a mogli smo i više jer smo dva puta vodili i kod 2-1 imali dvije jako lijepe situacije za konačan mat no ne smijem biti neskroman jer su i domaći Zeleni imali svoje prigode i tri vratnice. Moja sreća je ogromna jer je danas od prve minute debitirao na golu mladi Borna Šestak i odradio posao maestralno i pokazao da ne trebamo u budućnosti strahovati zbog ove jako vitalne pozicije u momčadi. Zahvaljujem svojim momcima jer su mi podarili još jedan ugodan tjedan, uvjerili me da je Našk bio tek posljedica umora i nije mi bilo ni malo žao stajati i kisnuti čitavu utakmicu skupa s njima jer su zaslužili i puno više moje zahvalnosti i blagoslova. Treće zahtjevno gostovanje smo odradili bez poraza i to me jako raduje pa idemo malo popraviti i domaću statistiku, a do sada smo uspjeli pobijediti samo ekipe koje su bile na prvom i drugom mjestu što me isto tako raduje uoči dolaska našeg najboljeg županijskog kluba koji je trenutno na drugoj poziciji – prokomentirao je Petar Čuljak, trener Kutjeva.

Izvor:https://sportalo.hr/matej-martinovic-tri-puta-za-tri-boda-slavonije-cepinu-bodovi-iz-oriovca-nask-minimalno-bolji-od-darde/

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Slavonija Požega 59
2 Graničar Županja 58
3 NAŠK Našice 52
4 Kutjevo 49
5 Čepin 47
6 Borac Kneževi Vinogradi 44
7 Slavija Pleternica 43
8 Oriolik Oriovac 42
9 Vuteks Sloga Vukovar 41
10 Svačić Stari Slatnik 40
11 Bedem Ivankovo 38
12 Sloga Nova Gradiška 38
13 Valpovka Valpovo 36
14 Đakovo Croatia 34
15 Darda 30
16 Omladinac Gornja Vrba 24