2. veljače 2021.

Snijeg malo poremetio planove

Seniori su krenuli s pravim treninzima na otvorenom otkako im je Stožer dao zeleno svjetlo pa će nakon dva treninga na vlastitom stadionskom prostoru u srijedu odigrati i prvi pripremni susret, ali umjesto planiranog puta u Bijelo Brdo zbog velike količine snijega taj će susret ipak biti odigran nekom drugom prilikom. Umjesto putovanja na istok Hrvatske Zeleni će se okrenuti prema zapadu te krenuti prema Zagrebu gdje će zastati u predgrađe i odigrati susret s juniorima hrvatskog drugoligaša Sesveta koji se natječu u Prvoj HNL juniora.

Za vikend je dogovoren susret u Slobodnici gdje će naše seniore ugostiti član MŽNL SBPŽ NK Mladost iz Sibinja za koje uspješno nastupa naš bivši igrač Krunoslav Ivanković, a utakmica će se najvjerojatnije odigrati na stadionu Slobodnice. I naredna srijeda bi trebala bit radna jer se očekuje novo gostovanje na teren s umjetnom travom i to u Osijek gdje bi se naši igrači trebali ogledati s još jednom prvoligaškom juniorskom ekipom – ekipom Osijeka.

U planu je odigravanje još nekoliko susreta (Bedem, Hajduk Pakrac), a ovisno o početku natjecanja moguća je još koja kontrolna utakmica preko tjedna ili zadnji vikend veljače kada je prema kalendaru predviđeno prvo kolo koje bi moglo biti pomaknuto tjedan dana kasnije zbog prekratkog roka pripremnog perioda, ali svoje će još reći koronavirus, zima i snijeg te u konačnici povjerenik za natjecanje koji će donijeti konačnu odluku u dogovoru s klubovima na plenumu Treće HNL istok.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 37
2 Slavonija Požega 35
3 Slavija Pleternica 32
4 Bedem Ivankovo 31
5 Borac Kneževi Vinogradi 30
6 NAŠK Našice 29
7 Oriolik Oriovac 28
8 Vuteks Sloga Vukovar 28
9 Kutjevo 28
10 Čepin 26
11 Sloga Nova Gradiška 25
12 Valpovka Valpovo 24
13 Svačić Stari Slatnik 24
14 Đakovo Croatia 17
15 Darda 15
16 Omladinac Gornja Vrba 15