13. ožujka 2023.

Svačić slavio u Kutjevu

Svačić je loše otvorio proljeće, nije igra bila na dobroj razini, rezultati još manje, s druge strane Kutjevo je pobjedom u Kneževim Vinogradima najavilo dobru formu. I sve to je palo u vodu u ovih 90 minuta, fantastičan pogodak Josipa Nižića odnio je sva tri boda u Stari Slatinik. Čitava utakmica se “zakuhala” sredinom drugog poluvremena, pad koncentracije domaćeg vratara Zuluage donio je Svačiću priliku iz indirektnog udarca i ostavio domaćina s igračem manje od 66. minute, onu prvu šansu gosti nisu iskoristili, nakon toga su dobili još bolju, udarac s bijele točke no Stubičan je umjesto mreže pogodio vratnicu, da bi stvar za Svačić spasio Josip Nižić u 85. minuti.

– Za nešto bolju ocjenu dojma nedostajali su golovi, a moglo ih je biti prilično ne samo jedan no očito smo se mi zamjerili lopti kroz ovaj radni tjedan pa nije htjela u gol. Previše smo šansi promašili da nas iskusni i dobro vođeni protivnik ne bi kaznio. Pomoglo je i isključenje našeg vratara u završnici susreta kojega smo unatoč igraču manje odigrali hrabro i stvorili još nekoliko opasnih situacija tako da na kraju osim onog standardnog razočarenja i gorkog okusa poraza ne mogu puno toga zamjeriti igračima koji su dali puno truda da bi došli do takvih situacija. Kolega Mačak se pokazao kao pravi mačak i strpljivo sačekao pravu prigodu za vrijedna tri boda u borbi za očuvanje statusa, a mi idemo dobrano zapeti i biti vrijedni, ponizni i strpljivi kroz ovaj tjedan pa pokušati u Oriovcu vratiti osmjeh na lice. Žao mi je što velikom broju naših gledatelja nismo priuštili radost pobjede i hvala im na dolasku na ŠRC Kutjevo – izjavio je Petar Čuljak, trener Kutjeva.

– Teška, borbena utakmica. Od početka je to bilo otvoreno s obje strane, no moram reći da je domaćin imao bolje šanse do tog isključenja njihovog vratara. Mi smo zapucali penal i onda u završnici golom Nižića došli do pobjede i slavlja koje nam poprilično vraćaju samopouzdanje. U dobrom raspoloženju ćemo se spremati za Dardu, konačno ćemo biti potpuno kompletni pa iako su oni pobijedili Borac mi se nadamo slavlju i ponovnom povratku u mirnije vode – mišljenje je Marija Tadića, trenera Svačića.

Izvor: https://sportalo.hr/svacic-slavio-u-kutjevu-omladinac-bolji-od-bedema/

JOŠ NOVOSTI

8. srpnja 2024.

Josip Marković novi predsjednik

13. lipnja 2023.

KUP JE NAŠ

5. lipnja 2023.

VAŽNA OBAVIJEST

5. lipnja 2023.

Pobjeda za kraj i visoko četvrto mjesto

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Dinamo Vidovci 0
2 Hajduk Pakrac 0
3 Jakšić 0
4 Kutjevo 0
5 Lipik 1925 0
6 Omladinac Gornja Vrba 0
7 Oriolik Oriovac 0
8 Papuk Velika 0
9 Psunj-Sokol Okučani 0
10 Sikirevci 0
11 Slavonac Gunjavci-Drežnik 0
12 Slavonac Nova Kapela 0
13 Sloga Nova Gradiška 0
14 Zadrugar Oprisavci 0