19. ožujka 2020.

Još mjesec dana bez nogometa

Nakon odluke HNS-a da se sva natjecanja u RH odgađaju do 31.ožujka stigla je vijest kojom Nacionalni stožer za obranu od koronavirusa stopira brojne aktivnosti i djelatnosti, a među njima i sportska okupljanja, u periodu od narednih mjesec dana.

Preračunato, tek bi se 19.travnja u najboljem slučaju moglo očekivati vraćanje života u normalu, naravno ukoliko brojke i razvoj epidemije budu u padu ili ih, nadamo se uopće neće biti do tada.

HNS je odredio da se natjecanja moraju odraditi do konca lipnja tako da bi u slučaju da natjecanje krene s nastavkom sredinom travnja imali za odigravanje nešto više od dva mjeseca.

Gledano s aspekta treće HNL u kojoj se natječe i naš klub do kraja je ostalo za odigrati 13 utakmica pa bi se teoretski uz pokoju srijedu moglo odigrati sve do kraja.

No s druge strane u igri je još i kup natjecanje u kojemu Zeleni teoretski mogu imati još tri susreta ukoliko dobiju susret u Trenkovu te stignu do finala pa bi tada do kraja lipnja imali ritam srijeda-nedjelja, a s obzirom na amaterski pristup u kojemu većina igrača radi ili se školuje definitivno djeluje kao pretežak zadatak.

Jedino je sigurno da u narednih mjesec dana nema treninga niti utakmica pa igrači nastavljaju dalje individualnim pristupom treningu. Citiramo stožer:

Isto tako obustavlja se rad teretana, sportskih centara, fitness i rekreacijskih cenatara, svih organiziranih treninga…

Narednih 30 dana definitivno ništa od nogometa!

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Bedem 0
2 Borac Kneževi Vinogradi 0
3 Čepin 0
4 Darda 0
5 Đakovo Croatia 0
6 Graničar 0
7 Kutjevo 0
8 NAŠK 0
9 Omladinac Gornja Vrba 0
10 Oriolik 0
11 Slavija 0
12 Slavonija 0
13 Sloga 0
14 Svačić Stari Slatnik 0
15 Valpovka 0
16 Vuteks Sloga 0