21. kolovoza 2021.

U nedjelju kreće nova sezona – prvi gost je Đakovo Croatia

Dočekali smo konačno i početak nove natjecateljske sezone u Trećoj HNL koja za razliku od stresnog početka proljetnog dijela i neizvjesnosti oko starta lige kreće ipak u puno mirnijem i ljepšem tonu. Nadamo se da se neće ponoviti ovakva polusezona s puno strepnje oko očuvanja statusa, a početak nudi i nova nadanja jer svi kreću s iste startne pozicije. Optimizam podgrijava i dolazak nekolicine kvalitetnih i školovanih mladih igrača koji mogu donijeti novu dimenziju pa uz pomoć prekaljenih iskusnih starosjedilaca kluba napraviti i rezultatski iskorak koji je i u proljetnom dijelu sezone bio itekako zadovoljavajuć i tek je loša jesenska dionica donijela zebnju i strah do samog finiša natjecanja.

Prvi je gost na otvaranju sezone Đakovo Croatia s kojom smo odigrali i pripremni susret u Đakovu te doživjeli poraz. Naravno da su za nedjelju stvari drugačije posložene i da će biti puno više motiva na strani igrača Marka Žigića za popravkom međusobne statistike, a i borba za bodove čini utakmicu puno odgovornijom i neizvjesnijom. Đakovčani su promijenili trenera pa je u novu sezonu igrače poveo domaći stručnjak Igor Toth koji jako dobro pozna stanje naše momčadi jer je dugi niz godina vodio Čepin i s njim bio gost na našem ŠRC Kutjevo. Velikih tajni među klubovima nema, upoznali smo se međusobno i s prinovama tako da se vjerojatno očekuje ravnopravna utakmica u kojoj će detalji presuditi.

Đakovčani su vrlo dobra i kvalitetna ekipa predvođena trenerom koji ima veliko znanje i iskustvo i vrlo dobro zna kako doći do rezultata no mi smo domaćini i nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne dokaže na zelenom travnjaku u 90 minuta. Ukoliko želimo dobru i mirnu sezonu moramo osvajati bodove prije svega na svom terenu bez obzira tko je s druge strane pa ćemo pokušati otvoriti natjecanje s pozitivnim rezultatom jer je dobar ulazak u sezonu ključ svega. Imamo iskustvo, imamo mladost i obično je dobar spoj ovih komponenti temelj dobrih rezultata pa ovim putem pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati na premijeri na našem ŠRC Kutjevo u potrazi za prvim bodovima – rekao je Mario Majstorović jedan od najiskusnijih igrača s vjerojatno najviše trećeligaških nastupa u našoj svlačionici.

Za sve one koji žele podrobnije pratiti natjecanje u rubrici Dokumenti imate kompletan raspored za nadolazeću sezonu.

JOŠ NOVOSTI

25. svibnja 2022.

Najava Kutjevo-Slavonija

22. svibnja 2022.

Poraz seniora u Belišću

20. svibnja 2022.

Najava Belišće – Kutjevo

16. svibnja 2022.

ZASLUŽENA POBJEDA ZELENIH

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Vukovar 1991 79
2 Zrinski 78
3 Belišće 74
4 Marsonia 67
5 Đakovo Croatia 58
6 Slavonija 58
7 Bedem 46
8 Slavija 44
9 Kutjevo 43
10 Oriolik 38
11 Graničar 37
12 Sloga 36
13 Čepin 33
14 Darda 32
15 Omladinac Gornja Vrba 30
16 Vuteks Sloga 30
17 NAŠK 27
18 Slavonac 25