25. srpnja 2021.

Uvjerljiva pobjeda u Pakracu

Nakon treće odigrane utakmice u ovom pripremnom periodu upisali smo sva tri znaka pa nakon poraza u Đakovu i remija s BSK-om stigli i do prve pobjede. Rezultat sugerira uvjerljivu pobjedu nad članom Međužupanijske nogometne lige skupina SB-PŽ, a do nje smo stigli pogocima vrlo raspoloženog trostrukog strijelca Marina Majetića, a preostala polovica pogodaka su djelo mladog Matej Iličića,, standardnog strijelca u zadnje vrijeme Denija Stojanca te Alena Grafine koji nije imao milosti za svoj nekadašnji klub u kojemu je napravio prve nogometne korake.

Hajduk – Kutjevo 0:6

Strijelci: 0:1 Majetić (9) , 0:2 Majetić (20), 0:3 Stojanac (38) , 0:4 Grafina (65) , 0:5 Majetić (68), 0:6 Iličić (70)

Kutjevo: Gugec, Kalanj, Nemec, Berbić, Luketić, Majstorović, A.Budimir, KAračić, Majetić, Stojanac, Grafina, još su igrali: Bobinac, Matijević, K.Budimir, Vidović, Paulić, Iličić.

Očita je i vrlo vidljiva orijentacija kluba prema ulaganju u vlastite snage pa su u drugom dijelu susreta zaigrali redom mladići iz naše omladinske škole osim iskusnog Ante Paulića koji je ulaskom preuzeo kapetansku vrpcu i donio balans u spoju mladosti i iskustva dok su preostali igrači sve redom tinejdžeri u dobi od 16 i 17 godina pa će im ovakve utakmice sigurno puno značiti te kroz kvalitetnu ligu juniora i kadeta stasavati i rasti prema standardnim seniorskim ulogama u skoro vrijeme.

Utakmica u kojoj smo pokazali da smo nivo na višoj razini od korektnih domaćina iz Pakraca. Posebice me veseli da su dečki iz drugog plana danas došli do izražaja i pokazali da mogu konkurirati za sastav – zaključak je trenera seniora Marka Žigića.

JOŠ NOVOSTI

TABLICA PORETKA

POS KLUB BOD
1 Graničar Županja 13
2 Sloga Nova Gradiška 12
3 Slavonija Požega 12
4 Slavija Pleternica 11
5 Vuteks Sloga Vukovar 11
6 Borac Kneževi Vinogradi 10
7 Darda 10
8 Bedem Ivankovo 9
9 Valpovka Valpovo 8
10 Oriolik Oriovac 7
11 Kutjevo 6
12 Omladinac Gornja Vrba 5
13 NAŠK Našice 5
14 Čepin 5
15 Svačić Stari Slatnik 5
16 Đakovo Croatia 3